Over Delizen


Hoe het begon ...


In 2016 had Kim de eer kennis te maken met Tulku Lobsang tijdens een persoonlijk groeitraject. De Lu Jong-bewegingen veranderden iets in haar. Iets wat zij nooit eerder voelde met andere yoga-oefeningen.

Ze besloot lessen te volgen om de Lu Jong te leren en vooral om deze waardevolle oefeningen door te geven aan anderen. In februari 2018 behaalde Kim haar certificaat als Lu Jong Teacher bij Tulku Lobsang.

 

Delizen zag het licht in 2019. Met verwijzing naar Delphine en Lisa, Kims dochters en haar grootste liefdes & inspiratiebronnen.  En ZEN omdat we allemaal op zoek zijn naar innerlijke rust, toch?

Het komt erop aan om de - soms geblokkeerde - levensenergie terug te laten stromen. En het is precies dàt wat Lu Jong doet! Die kennis en inzichten wilt Kim heel graag delen.

Interesse? Ontdek het lesaanbod!


Kim is holistisch therapeut (lichaam - geest - ziel) en stelt verschillende therapieën voor met eenzelfde doel: zelfheling. Ze begeleidt je met energie uit het hart op de weg naar de essentie ...

Lu Jong Yoga maakt hier integraal deel van uit want we worden we komen zo in contact met ons lichaam, een onmisbare stap in het bewustwordingsproces.